perjantai 20. marraskuuta 2009

reviirini



Vaikka kaikki työnantajieni pääkonttorit ja omat vakituiset asuntoni ovatkin sijainneet maantiteellisesti erittäin suppealla alueella (Helsingin karttaan rajattu), niin silti olen jonkinverran kuljeskellut tämän reviirini ulkopuolellakin.




Maailmankarttaan on rajattu se alue josta löytyvät kaikki ne paikat joissa olen ainakin kerran yöpynyt.

Syitä kuljeskella maailmalla on ollut monia. Milloin on tarvinnut hetkeksi irrottautua jokapäiväisistä ympyröistä, milloin uteliaisuus on voittanut ja pitänyt mennä paikanpäälle toteamaan miten asiat oikein ovat tuollakin maailman kolkalla. Toisinaan on pitänyt lähteä tapaamaan vanhoja tuttuja heidän kotikonnuilleen, joskus etsimään uusia tuttavuuksia ihan uusista paikoista. Useimmiten syynä kuitenkin on ollut jotain työhön liittyvää, käydä keräilemässä niitä leivänmurusia milloin mistäkin.

Melkein näyttäisi siltä että on 'pallo hallussa' ja tämä telluksemme pääosin tuttu, mutta niinhän ei tietenkään ole. Se että tuolla rajatulla alueella on muutama sata pistettä, jotka ovat noin kuvaannollisesti sanottuna 'ulkonäöltä tuttuja' , ei muuta miksikään sitä tosiasiaa, että meninpä umpimähkään minne tahansa, todennäköisesti olen entuudestaan ihan tuntemattomassa paikassa.

Eli kulkemista voi jatkaa, virikkeet ei lopu kesken ...

Ei kommentteja: